عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

جزئیات قرارداد تسلیحاتی ۷.۴ میلیارد دلاری آمریکا با اسرائیل

جزئیات قرارداد تسلیحاتی ۷.۴ میلیارد دلاری آمریکا با اسرائیل یک رسانه عبری زبان جزئیات توافقنامه‌ای به ارزش ۷.۴ میلیارد دلار برای انتقال سلاح‌های پیشرفته و جدید آمریکایی به اسرائیل را افشا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 08
کد خبر: ۲۷۰۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزاشی در این رابطه اعلام کرد، دولت دونالدترامپ رئیس جمهور آمریکا با فروش موشک و مهمات هدایت شوند و بمب به اسرائیل به مبلغ کلی ۷.۴ میلیارد دلار موافقت کرده است.

در چارچوب این توافقنامه، ایالات متحده قرار است ۳ هزار فروند موشک از نوع AGM-۱۱۴ Hellfire را تسلیم اسرائیل کند، قرار است اولین محموله از این موشک‌ها سال ۲۰۲۸ تحویل تل‌آویو شوند.

یدیعوت احرانوت در گزارشی خود فاش کرد، موشک‌های هیلی فایر ارسال شده برای اسرائیل ارزشی در حدود ۶۶۰ میلیون دلار دارند.

واشنگتن همچنین با فروش حدود ۱۸ هزار بمب هواپیما‌ها هم موافقت کرده و قرار است طی سال جاری این محموله تحویل ارتش اسرائیل شود.

به نوشته یدیعوت آحارانوت دولت آمریکا اعلام کرده است که این موافقتنامه برای حفظ توان جنگی اسرائیل تصویب و تقدیم کنگره شده است.

آحارانوت همچنین خبر داد، این توافقنامه در واقع همان ابتکار دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا است که در ژانویه سال جاری و چند روز پیش از پایان دوره‌اش به کنگره آمریکا اطلاع داده بود، توافقنامه تسلیحاتی به ارزش ۸ میلیارد دلار را به اسرائیل در دست تدوین دارد.

پنتاگون در این رابطه اعلام کرده است که اکثر این تسلیحات از ذخایر موجود و نیز از تولیدات شرکت‌های آمریکایی مانند لاکید مارتین و بوینگ تامین می‌شود.

وزارت خارجه آمریکا هم در بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد، توافقنامه امضا شده در چارچوب سیاست ایالات متحده برای حفظ برتری نظامی اسرائیل در منطقه انجام می‌شود و تسلیحات ارسال شده می‌توانند به سرعت در سازمان جنگی ارتش اسرائیل به کار گرفته شده در حالی که ارسال این مهمات برای اسرائیل زیانی به آمادگی نظامی آمریکا هم وارد نخواهد آورد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: اسراییل تسلیحات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار